Matinee brand

Лого и графични елементи за сладкарница Матине.

Сладкарница Матине стартира като проект в началото на 2015 година в центъра на град Шумен. Концепцията на заведението целеше то да предлага на своите посетители богато разнообразие от приготвени на място неустоими изкушения.

„Доброто качество на крайния продукт се постига само с добро качество на вложените суровини“. Това е максимата, която следват в сладкарница Матине и поради това не правят компромис при избора на всеки един от продуктите, с които работят.

Вкусът на всяко от предлаганите изделия е специално разработен в сладкарницата и изпробван в различни варианти, докато не бъде достигнат възможно най-добрия вкус. Уютната обстановка, ароматът на ванилия и прясно смляно кафе, както и страхотното обслужване допринасят за това всеки от посетителите да се почувства специален.

С тази мисъл създадохме логото на сладкарницата и редица други елементи, които да сформират графичния облик на заведението. Линиите често са не перфектни, сякаш направени на ръка. Цветовете - пастелни и топли, подчертаващи усещането за уют и комфорт.

Впоследствие разработената графична идентичност беше успешно пренесена върху визитни картички, карти за отстъпки, фирмени бланки и формуляри, работно облекло с бродирано лого изображение, надписи и декориране на прозорци и врати, както и върху цялостното интериорно решение на заведението.