Екипът

Заедно с нашите клиенти растем и ние.

jordanov

Характер:Везни - Трудно решава с какви глупости да се занимава.

Образование:Софтуерни и интернет технологии у Варна

Добри качества:Намират се...

ЙорданЙорданов

CEO, CTO

cankov

Характер:Лъв - Лесно решава с какви глупости да се занимава.

Образование:Германистика и теория на превода

Добри качества:Също...

СергейЦанков

Основател, CEO

Нашето ателие за графичен дизайн и уеб базирани разработки е изградено от млад и креативен екип, с умения в планирането и изграждането на различни проекти и цялостни интернет решения за нови или вече утвърдени на пазара фирми.

Щастливи сме, че изминалите години ни позволиха да събираме опит и умения не само тук, но и извън границите на България. Така продължаваме да се развиваме и в нашия роден град Шумен, с желанието да сме близо до нашите клиенти, да живеем и работим в една обща реалност с тях.

Приятели и партньори

Суперхостинг.БГ ни подкрепят още от основаването на нашата фирма. Надеждни и професионални във всяко отношение, досега многократно са се доказали като незаменим партньор в намирането на добри хостинг и домейн решения.

Една от най-добрите фирми на национално ниво в сферата на събитийния мениджмънт. Гордеем се с постигнатото дългогодишно партньорство, благодарение на което всички наши клиенти се ползват с преференциално отношение и отстъпки при тях.

Евгени Весков е сред графичните дизайнерите, на които разчитаме най-много в критични ситуации. Неговите неизчерпаема креативност и добър вкус са незаменими, особено когато сме притиснати от крайни срокове или не ни достига вдъхновение.

С Шуменска филхармония с главен художествен ръководител маестро Станислав Ушев ни сплотява дългогодишно приятелство и партньорство. Оркестърът е сред най-важните културни институции в града ни и успява всеки сезон да реализира множество интересни и разнообразни проекти из цялата страна.