WordPress

Богат опит в разработката на индивидуални теми за WordPress.

Според официални статистически данни, най-популярната система за управление на съдържание е WordPress, следвана от Joomla и Drupal. Почти всеки трети сайт в интернет е базиран на WordPress. Това се дължи на факта, че платформата е изключително адаптивна към нуждите на клиента и преди всичко - понеже е напълно безплатна.

Какво е CMS

Като цяло всяка система за управление на качеството цели да предостави на своите потребители удобен начин за създаване, редактиране и публикуване на съдържание в интернтет. Този мощен инструмент дава възможност потребителите да управляват още по-ефективно своите текстове, изображения и медийни файлове.

Системите функционират като административен панел към главния сайт. Информацията в тях се съхранява в бази данни, чието управление се извършва от общата работна среда на административния панел.

Ползи от използването на CMS

Основната полза от използването на Система за управление на съдържанието е възможността, която те дават на потребители без технически познания по уеб програмиране да публикуват и управляват своето дигитално съдържание в интернет. Системите работят на принципа „Каквото виждаш, това и получаваш“, което позволява работа с текстове и медийни файлове без необходимостта от познания по HTML и CSS.

Друго важно преимущество на системите е общата работна среда, която дава възможност на няколко потребителя да управляват едно общо съдържание. Браузърно базираните системи могат да се достъпват по едно и също време от всеки регистриран член на екипа.

Теми за WordPress

Ние се концентрираме върху създаването и разработването на индивидуални WordPress теми и плъгини. Това ни дава възможност да Ви предложим не само надежден сайт с модерна визия и богата функционалност, но и административен панел към него, с който сами и по всяко време да създавате, редактирате и публикувате Вашето дигитално съдържание в сайта.

Шумен, България

Проекти

Ал и Ко

Ал и Ко

Търговия с гориво - смазочни материали на едро и дребно, внос и дистрибуция на автомобилни гуми.

Повече