Уеб дизайн

Разработване и изграждане на цялостен интернет сайт.

В днешно време интернет технологиите достигнаха ниво, което дава възможност практически всеки да покаже своите продукти в интернет. Последствията от това могат да бъдат повече от катастрофални, защото непрофесионалното отношение към Вашия бизнес винаги струва скъпо.

Ние от друга страна, опирайки се на нашия опит и креативност, разработваме стратегически концепции и продукти, които успешно ще представят пред света Вашите идеи, продукти и услуги.

Проучване

Не оставяме нищо на случайността, не гадаем и не предполагаме. Нямаме право да поемаме тези рискове, защото те биха били изцяло за Ваша сметка. Вярваме, че всяко решение трябва да бъде извлечено от стратегически проучвания и задълбочени анализи на Вашите фирмени цели, работно ежедневие, клиенти, партньори и дори конкурентна среда. Всеки интуитивен и грабващ вниманието дизайн е резултат от сложен процес, основан на креативност, информираност и опит.

Съдържание

Всеки интернет сайт, който може да си позволи, идеите му да бъдат представени с посредствени текстове, е предварително обречен на неуспех. Съдържанието е сред най-важните елементи, и за да достига желаната аудитория, то трябва да е оригинално, разработено за конкретната цел с ясно послание и с добра експресивна стойност. Това е единственият начин посветеното му внимание да бъде впоследствие положително насочено и към Вашите продукти и услуги.

Дизайн

Не можем да вмъкнем съдържание в готов дизайн. Проектите просто не се създават така, поне успешните проекти... Дизайнът винаги следва съдържанието, развива се от корените му, допълва го с допълнителни невербални послания и подчертава с фини акценти неговата емоционална конотация. Стремим се във всяка разработена от нас концепция да се усеща усърдие и внимание към детайла, за да може тя да бъде в максимален синхрон със съдържанието на сайта и неговото послание към потребителите.

Разработване

Често най-лесната част от работата идва накрая, но уви не и в нашия случай. Екипът, отговорен за техническото изграждане на всеки уеб базиран продукт, има нелеката задача да осигури неговата стабилност и добро представяне във всяка възможна среда. Съществуват безброй видове устройства, които в даден момент ще визуализират Вашия сайт. Не е достатъчно той да е атрактивен, с модерна визия и богата функционалност. Не по-малко важно е да е адаптивен към различните устройства, да е бърз и стабилен в различните браузъри, да е оптимизиран за търсене и лесен за откриване.

Неуморно следим актуалните тенденции и практики в тази област. Изграждаме всеки наш продукт с мисълта Вашето съдържание да е винаги достъпно и показано по най-добрия възможен начин.

Шумен, България

Проекти

Елкомнет

Елкомнет

Елкомнет ЕООД се занимава с изграждането и поддръжката на електропреносни и комуникационни мрежи.

Повече

Argent Publications

Argent Publications

Начинание, което обединява по неповторим начин творчеството на редица професионалисти около една обща цел.

Повече