Argent Publications

Начинание, което обединява по неповторим начин творчеството на редица професионалисти около една обща цел.

Argent Publications

Argent Publications е едно благородно и достойно за уважение начинание, което обединява по неповторим начин творчеството на редица професионалисти около една обща цел. Ето част от думите, с които Жулиета Калудова – основател и главен координатор на проекта описва идеята:

„Аржент Пъбликейшънс е българо-американски проект, идеята за който се роди преди четири години в офиса ни на 33-ия етаж в сградата на Thanksgiving Tower, в центъра на град Далас, щата Тексас, САЩ. Oт първия ни американски уебсайт под името Falchion Publications през 2016 г., през първото ни англоезично електронно идание през 2018 г., до първото българско такова през 2020 г. минахме през немалко промени и предизвикателства, но мечтата, заложена в проекта, остана непокътната.

Списанието ще излиза на български и английски език под формата на дигитално приложение за iOS, Android и Amazon. По този начин то запазва ценностите, съдържанието и визията на класическо издание, но с динамиката, ефективността и достъпността на електронна публикация. То ще е достъпно за сваляне срещу скромен абонамент, необходим за поддръжката му (на символична стойност, равняваща се на едно шуменско пиво с картофки).

Към проекта