Опит и умения

Смело търсим границите на нашите възможности.

Уеб дизайн

Уеб дизайн

Разработване и изграждане на цялостен интернет сайт.

Дизайнът винаги следва съдържанието, развива се от корените му, допълва го с допълнителни невербални послания и подчертава с фини акценти неговата емоционална конотация. Стремим се във всяка разработена от нас концепция да се усеща усърдие и внимание към детайла, за да може тя да бъде в максимален синхрон със съдържанието на сайта и неговото послание към потребителите.

Виж повече

WordPress

WordPress

Богат опит в разработката на индивидуални теми за WordPress.

Ние се концентрираме върху създаването и разработването на индивидуални WordPress теми и плъгини. Това ни дава възможност да Ви предложим не само надежден сайт с модерна визия и богата функционалност, но и административен панел към него, с който сами и по всяко време да създавате, редактирате и публикувате Вашето дигитално съдържание в сайта.

Виж повече

Data architecture

Data architecture

Планирано и организирано управление на информация.

Управлението на данни и информация е най-общо понятие, което се отнася главно към процесите и методите свързани със събирането, съхраняването и управлението на различни видове данни, имащи съответното значение за дадена организация. Процесът илюстрира планираното и организирано управление на информация, имаща отношение към определени фирмени потребности или към даден период от време.

Виж повече

Графичен дизайн

Графичен дизайн

Офлайн рекламата, увеличаваща продуктивността.

Компаниите, които има добра маркетинг стратегия успяват успешно да влязат в процеса на комуникация с целевата си аудитория. А успешният графичен маркетинг води до информираност и удовлетворение на цялата клиентска и партньорска мрежа, спрямо продукт, услуга или марка.

Виж повече

Brand identity

Brand identity

Графичен дизайн на цялостна фирмена идентичност.

Всяка графична идентичност неизменно създава дадена емоционална конотация към продукта и неговата разпознаваемост на пазара. Това допълнително налага стремеж към яснота и постоянство при определянето на строги правила за употребата на бранда и неговите основни компоненти.

Виж повече

Копирайтинг

Копирайтинг

Kогато думите създават усещания и продават цели и продукти.

Можем да Ви бъдем полезни със създаването на подходящите текстове за вашите проекти, съобразени със спецификата на проекта ви. Част от важните въпроси, с които ние ще се заемем са: на кого говорим, какво желаят посетителите на уебсайта ви, яснотата и полезността на изказа, съобразен с различните видове стилистика и граматически норми, водещи до успешен копирайтинг.

Виж повече

Фотография

Фотография

Продуктова и производствена фотография.

Продуктовата фотография е ключова за успеха на всяко интернет присъствие. Вниманието на потребителите гравитира основно към заложените в сайта снимки. Ако те им харесат, ангажираността им към продукта ще се увеличи заедно с шанса да вземат положително покупателно решение.

Виж повече